Всички категории

Новини

Ти си тук : Начало> Новини

Щастливите фойерверки разцъфнаха в Африка

Време: 2020-01-02 Хитове : 30

Като представител на китайската индустрия за фойерверки, Happy Fireworks отиде в Мароко, за да участва в Китайската търговска седмица през декември 2019 г. В Казабланка, Happy Fireworks показа високото качество на фойерверките на африканските клиенти и представи очарованието на фойерверките на представителите на Китайско посолство в Мароко.

Целта на китайската търговска седмица в Мароко е да насърчи икономическото сътрудничество между Китай и страните от „Един пояс и един път“. Панаирът обхващаше хиляди квадратни метри и включваше десетки индустрии. На този панаир Happy Fireworks показа очарованието на фойерверките Liuyang на африканския народ, близо 100 вида продукти бяха похвалени от африканските клиенти.

非洲图片1

Jingning, търговският съветник на китайското посолство в Мароко, също дойде на щанда на Happy Fireworks. Той ни насърчи да положим усилия да разширим мароканския пазар и да оставим китайските висококачествени фойерверки да цъфтят в небето на Африка. На международната конференция за международно производствено сътрудничество между Хунан и Африка съответните лидери на асоциацията на предприятията в Мароко и други организации обсъдиха сътрудничеството с liuyang фойерверки предприятия и похвали продуктите на Happy Fireworks.

非洲图片2

非洲图片3

非洲图片4